Produkter for engros biff (7)

BEEF TENDERLOIN - RUNGIS EURODIS KJØTTGROSSIST

BEEF TENDERLOIN - RUNGIS EURODIS KJØTTGROSSIST

EURODIS VIANDES er engrosleverandør av storfekjøtt i Rungis.
HALAL OKSEKJØTT - RUNGIS

HALAL OKSEKJØTT - RUNGIS

MARTIN er et team av spesialister på storfekjøtt i bulk i Rungis. MARTIN er grossist av Halal storfekjøtt.
Giant XXL - 1,5 kg - Engros Tyggbein

Giant XXL - 1,5 kg - Engros Tyggbein

Dette beinet lover lange timer med tygging for kjæledyret ditt. 100% naturlig, denne godbiten vil ta vare på hundens tannkjøtt samtidig som den gleder smaksløkene.
Biffkutt

Biffkutt

Steak Cut pose 2,5 kg
Ribbe av storfe - Limousine Rungis fra EURODIS storhusholdningskjøtt

Ribbe av storfe - Limousine Rungis fra EURODIS storhusholdningskjøtt

EURODIS VIANDES er grossist av storfekjøtt i Rungis.
BLACK ANGUS - USA PER EURODIS ENGROSSØR KJØTT RUNGIS

BLACK ANGUS - USA PER EURODIS ENGROSSØR KJØTT RUNGIS

URODIS, din grossist av ekssepsjonelt kjøtt i Rungis, tilbyr et utvalg som leverandør av førsteklasses kjøtt for å imøtekomme kravene fra slaktere og de største restaurantene. EURODIS, spesialist på ekssepsjonelt kjøtt, har som aktivitet engros salg av førsteklasses kjøtt og tilbyr luksuskjøtt som eksklusivt storfekjøtt som Wagyu, Kobe-kjøtt og andre kjøttferaser. Som leverandør av ekssepsjonelt kjøtt, velger EURODIS VIANDES med omhu de beste oppdretterne for å gi deg den beste kvaliteten på kjøtt fra opprinnelseslandet. Angus Irland: irsk kjøtt, Black Angus USA, Aberdeen Angus Australia-Skottland, en annen variant av Angus, opprinnelig fra Skottland. Vårt ekssepsjonelle kjøtt er sjeldent og svært ettertraktet, og kommer i begrensede mengder.
Aberdeen Angus

Aberdeen Angus

EURODIS VIANDES er grossist av Aberdeen Angus-kjøtt på Rungis-markedet. En annen variant av Angus, opprinnelig fra Skottland. Våre leveranser er skotske eller australske, avhengig av sesongene. Et sjeldent og svært ettertraktet kjøtt. Det er en rase som er utelukkende ment for slakting, og som er høyt verdsatt på grunn av sitt milde marmorering. Aberdeen Angus kalles også "Angus", og blir ofte omtalt som "nytelseskjøtt" av de store entusiastene. Kjøttet har en ekstrem saftighet og en uttalt smak. Det er et karakteristisk kjøtt som likevel er veldig delikat. Den jodaktige og lett smøraktige smaken gjør det ekstremt overraskende i munnen. Prisen er fortsatt overkommelig, noe som gjør det til en passende rett for et måltid med venner eller familie. Tre kutt er svært vanlige for Aberdeen Angus: entrecôte, indrefilet og ribbe. Et kjøtt du ikke kan gå galt med, uansett hvilket stykke du velger.